ΕΤΑΙΡΕΙΑ


Το Τυπογραφείο Τζαμουτζάκη ξεκίνησε την δραστηριοποίησή του στο χώρο των γραφικών τεχνών από το 1958 σαν παραδοσιακό τυπογραφείο. Ιδρύθηκε από τον Κωνσταντίνο Τζαμουτζάκη. Με την πάροδο του χρόνου η επιχείρηση πέρασε στον Βασίλειο Τζαμουτζάκη. 

Σήμερα τρίτη γενιά στον χώρο των γραφικών τεχνών, η επιχείρηση διευθύνεται από τον εγγονό Κωνσταντίνο Τζαμουτζάκη. Εδρεύει σε ιδιόκτητο κτίριο και πέρασε από την παραδοσιακή τυπογραφία στις σύγχρονες εκτυπώσεις. Μετά από σημαντικές επενδύσεις, συνεχείς βελτιώσεις και αναβαθμίσεις θεωρούμαστε μία από τις πιο σύγχρονες επιχειρήσεις. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι αποτελεί εγγύηση ποιότητας στο χώρο της σύγχρονης τυπογραφίας. Με σεβασμό και συνέπεια προς τον πελάτη προσφέρουμε άριστης ποιότητας εκτυπωτικές εργασίες.

Ο ποιοτικός έλεγχος σε όλα τα στάδια της δουλειάς, η εμπειρία των ανθρώπων της επιχείρησης, η μεγάλη τους αγάπη για το αντικείμενο, η μεθοδευμένη συνεργασία όλων των τμημάτων καθώς και η παροχή της παραμικρής λεπτομέρειας σε όλη την διαδικασία παραγωγής από την λήψη έως και την παράδοση της παραγγελίας είναι εγγύηση άριστου αποτελέσματος.

Η φιλοσοφία της επιχείρησης δεν άλλαξε ποτέ και μεταφέρεται από γενιά σε γενιά όλα αυτά τα χρόνια, γι' αυτό και οι πελάτες μας είναι πρώτα φίλοι μας και οι συνεργασίες μας μακροχρόνιες. Ο ευχαριστημένος πελάτης είναι η καλύτερη διαφήμισή μας.

TOP